برگزیده ها
1398/7/15 دوشنبه
اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان بر اساس سوابق تحصیلی مقطع کارشناسی سال 98
مراحل ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی 98 (جدید)ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی 98 (جدید)

ضمن عرض تبریک به مناسبت راهیابی به دانشگاه پیام نور شیراز به اطلاع می رساند کلیه پذیرفته شدگان می بایست پس از اتمام ثبت نام غیرحضوری  (از ساعت 12مورخ 10/07/98 لغایت 15/07/98 با مراجعه به سامانه گلستان به آدرس https://reg.pnu.ac.ir/home/Default.htm ، بارگذاری مدارک و دریافت گزارشهای ثبت نام) جهت تشکیل پرونده فیزیکی (ثبت نام حضوری) به شرح ذیل اقدام نمایند :

از تاریخ 14/07/98 تا24/07/98  صرفا در ساعات و روزهای کاری اداری (8 تا 14 روزهای شنبه تا چهارشنبه) و بر اساس برنامه زمانی مندرج در گزارش ثبت نام غیرحضوری با دردست داشتن اصل، تصویر و فایل اسکن شده مدارک ذیل به طبقه فوقانی ساختمان غدیر (سالن قرائت خانه) دانشگاه پیام نور مرکز شیراز واقع در شهرک گلستان، بلوار علامه دهخدا ، قبل از نمایشگاه بین المللی ، خیابان پیام نور مراجعه نمایند.

تذکر : انجام انتخاب واحد و صدور کارت دانشجویی منوط به تشکیل پرونده فیزیکی می باشد .

مدارک مورد نیاز:

1. اصل و تصویر کارت ملی (پشت و رو) و تمام صفحات شناسنامه
  2. اصل و تصویر مدارک تحصیلی و ریز نمرات (دیپلم متوسطه ، پیش دانشگاهی و یا کاردانی)
  3. اصل رسید پستی تائیدیه تحصیلی مدرک پیش دانشگاهی نظام سالی واحدی یا دیپلم نظامهای قدیم و نظام جدید 3-3-6  (ارزش تحصیلی)

(آدرس پستی دانشگاه: شیراز ، شهرک گلستان، بلوار علامه دهخدا، خیابان پیام نور ، کد پستی 7189373111)

1. اصل نامه مربوط به سهمیه قبولی (در صورت استفاده از سهمیه)
  2. اصل و تصویر وضعیت نظام وظیفه (کارت پایان خدمت ، کارت معافیت و ... )

تذکر : آقایان مشمول جهت صدور برگه معافیت تحصیلی با در دست داشتن مدرک پیش دانشگاهی یا دیپلم نظامهای قدیم و جدید به آقای صادق الوعد مستقر در اتاق 114 ساختمان فجر مراجعه نمایند.

1. چهار قطعه عکس پشت نویسی شده
  2. پرینت گزارش های مربوط به ثبت نام غیر حضوری و مشخصات فردی (گزارش 1800 و گزارش 260)
  3. اصل فیش واریزی پرداخت مبلغ 275000 ریال به حساب شماره 35009075 نزد بانک ملت شناسه واریز 9900080829136 به نام سایر منابع دانشگاه پیام نور)