1400/10/15 چهارشنبه
گرامیداشت سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
به مناسبت گرامیداشت دومین سالگرد شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی ویژه برنامه ای در دانشگاه پیام نور لامرد برگزار گردید

به مناسبت گرامیداشت دومین سالگرد شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی  ویژه برنامه ای در دانشگاه پیام نور لامرد برگزار گردید . در این برنامه ، کارکنان اداری دانشگاه با شرکت در یک برنامه پیاده روی صبحگاهی با حمل تصویر و بنر شهادت سردار ، تپه های کوهستانی مشرف بر دانشگاه  را طی کرده و با فتح قله سردار شهید حاج قاسم سلیمانی که دربلندای ارتفاعات  کوهستانی شهرستان بنا شده است یاد و خاطره این شهید والامقام  را با ذکر صلوات و قرائت فاتحه گرامی داشتند . به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور لامرد این مراسم پیاده روی عمومی با برنامه ریزی  اداره کل تربیت بدنی سازمان اموردانشجویان وزارت علوم  به مناسبت بزرگداشت سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی به صورت سراسری در دانشگاهای کشور برگزار شده است .