1402/8/24 چهارشنبه
گرامیداشت روز کتاب ، کتاب خوانی و کتابدار در دانشگاه پیام نور مرکز لامرد

.

در آستانه بزرگداشت سالروز درگذشت آیت الله علامه سید محمد حسین طباطبایی مفسر بزرگ قرآن کریم و روز کتاب ، کتاب خوانی و کتابدار ، اصحاب قلم و ادب و شاعران انجمن روشنای لامرد در نشست ادبی و کتابخوانی واحد فرهنگی دانشگاه پیام نور مرکز لامرد شرکت نمودند . به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز لامرد ، در این گردهمایی ادبی و کتابخوانی ، تعدادی از مدرسین دانشگاهها و دبیران آموزش و پرورش شهرستان لامرد که در زمینه علوم ادبی ، تاریخ و فرهنگ ایران مطالعاتی داشته و صاحب نظر می باشند  ، حضور داشتند . عباس خوشنویس از مدرسین دانشگاه و پزوهشگر تاریخ و ادبیات فارسی  با خوانش و نقد و بررسی دو کتاب کهن زبان فارسی ، خیام و گلستان سعدی ، در زمینه جایگاه والای گلستانی سعدی در ادبیات فارسی و فکر و اندیشه سعدی ،  مطالب مبسوطی بیان داشتند که مورد استفاده  حاضرین در این محفل ادبی قرار گرفت . این نشست ادبی  ،  با عنوان خوانش متون کهن ، چهارشنبه شب در دفتر واحد فرهنگی پیام نور مرکز لامرد برگزار گردید .