1402/10/12 سه‌شنبهایستگاه پویش ملی سلامت در دانشگاه پیام نور مرکز لامرد
ایستگاه پویش ملی سلامت در دانشگاه پیام نور مرکز لامرد

همزمان با اجرای برنامه پویش ملی سلامت  ، با پیگیری های رابط بهداشت دانشگاه ، ایستگاه پویش ملی سلامت در پیام نور لامرد ایجاد گردید . در این ایستگاه سلامت که در سالن مطالعه کتابخانه ی مرکز ایجاد شد ، کارکنان علمی و اداری و دانشجویان  دانشگاه با همراهی ریاست مرکز دکتر رضا نوبخت  ، در زمینه های فشار خون ، قند خون و قد و وزن مورد بررسی و ارزیابی دقیق قرار گرفتند و  کارکنان و دانشجویانی که در این زمینه ها  مشکل داشتند  پس از دریافت  مشاوره لازم و توصیه های بهداشتی  جهت ادامه روند درمان و پیگیری وضعیت سلامت خود به شبکه بهداشت و پزشکان مختصص معرفی شدند . به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز لامرد ، تیم پزشکی و دستیاران شبکه بهداشت شهرستان لامرد در این ایستگاه پویش سلامت حضور داشتند و وضعیت سلامت مراجعه کنندگان را مورد ارزیابی و معاینه قرار دادند .