1401/2/24 شنبه
اطلاعیه مهم درباره نحوه برگزاری آزمون های پایانی دروس عمومی مقطع کارشناسی
آزمون پایانی کلیه دروس عمومی مقطع کارشناسی به صورت مجازی( غیرحضوری) و متمرکز در بستر سامانه آزمونی مرکز سنجش و آزمون دانشگاه به نشانی edu.pnu.ac.ir برگزار می شود.

اطلاعیه مهم درباره نحوه برگزاری آزمون های پایانی دروس عمومی مقطع کارشناسی

آزمون پایانی کلیه دروس عمومی مقطع کارشناسی به صورت مجازی( غیرحضوری)  و متمرکز در بستر سامانه آزمونی مرکز سنجش و آزمون دانشگاه به نشانی edu.pnu.ac.ir برگزار می شود.
امتحانات کلیه دروس تئوری تخصصی،پایه و اختیاری و دروس غیرعملی به صورت حضوری در مراکز وواحدها برگزار خواهد شد.
ضمناً رزم آزمون مجازی دروس عمومی در روز  شنبه  24 اردیبهشت در راستای آشنایی دانشجویان با محیط نرم افزار برگزار می شود. دانشجویان عزیز در روز مذکور می توانند با وارد کردن  شماره دانشجویی به عنوان نام کاربری وکد ملی به عنوان رمز عبور وارد سامانه شوند.
 دانشجویان اتباع نیز برای ورود به سامانه می بایست نام کاربری و رمز عبور را شماره دانشجویی وارد نمایند.

دانشجویان گرامی حتما در این رزم آزمون شرکت نموده تا در صورت مواجهه با مشکل در ورودبه سامانه ویاخطای سیستم  فرصت رفع آن قبل از آزمون اصلی بوده ومتضرر نشوند

ستاد امتحانات دانشگاه پیام نور استان فارس