1401/5/12 چهارشنبهبرگزاری شب شعر آئینی
برگزاری شب شعر آیینی در دانشگاه پیام نور مرکز لامرد
برگزاری شب شعر آیینی در دانشگاه پیام نور مرکز لامرد مراسم اولین شب شعرآیینی با نگاهی به عاشورا و شهادت سید و سالار شهیدان کربلا در دانشگاه پیام نور لامرد برگزار گردید .

برگزاری شب شعر آیینی در دانشگاه پیام نور مرکز لامرد
مراسم اولین شب شعرآیینی با نگاهی به عاشورا و شهادت سید و سالار شهیدان کربلا در دانشگاه پیام نور لامرد برگزار گردید . در چهارمین روز از دهه اول ماه محرم ، ماه حزن و اندوه اهلبیت  (ع) با شرکت اعضا انجمن روشنای لامرد در دانشگاه  ، مراسم شب شعر آیینی با نگاهی به عاشورا در سالن اجتماعات اداری مرکز برگزار شد . در این شب شعر آیینی به واقعه کربلا از نگاه شاعران سنتی گذشته و به ویژه سعدی پرداخته شد و شاعران عضو انجمن روشنا واقعه عاشورا و شهید مظلوم کربلا را در خلال اشعار شاعر برجسته قدیم بررسی و تحلیل نمودند . به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور لامرد ، در این مراسم معنوی و با شکوه دکتر رضا نوبخت سر پرست دانشگاه ضمن تسلیت شهادت اباعبدالله الحسین و هفتاد و دو تن از یاران با وفای آن حضرت ، در خصوص برنامه های فرهنگی و فراگیر انجمن روشنا مطالب کوتاهی بیان داشتند و اعلام آمادگی کردند در دیگر اوقات نیز پذیرای حضور شاعران این انجمن بوده و در حد توان با آنان همکاری لازم داشته باشند . این مراسم با همت و همراهی واحد فرهنگی مرکز برگزار گردید و مسول فرهنگی دانشگاه نیز مطالبی در خصوص شهید و شهادت و واقعه کربلا از نگاه شاعران سنتی قرون گذشته  بیان کردند .