1402/9/5 یکشنبهنشست نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان فارس با دانشگاهیان شهرستان لامرد

اولین  جلسه از نشست نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگهای دولتی استان فارس  در سال تحصلی جاری در مرکز آموزش عالی لامرد برگزار گردید . در این نشست دانشگاهی  ، روسای دانشگاههای شهرستان لامرد و مسولین فرهنگی دانشگاهها حضور دشتند . رضا نوبخت رییس دانشگاه پیام نور لامرد به اتفاق مسول واحد فرهنگی مرکز در این جلسه شرکت کردند . به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز لامرد ، در این جلسه دانشگاهی ، مسولین دانشگاه  ، در خصوص برگزاری دوره های هم اندیشی ، برگزاری دوره های آموزشی و تشکیل  کارگروه هم اندیشی اساتید در دانشگاهها ،  نکته نظرات خود را بیان داشتند . حاج آقا  کوهی معاونت دفتر نهاد مقام معظم رهبری به اتفاق کارشناسان  دفتر نهاد در این نشست سخنرانی نموده و پاسخگوی سوالات و درخواست های فرهنگی مدیران دانشگاه بودند .