1402/10/12 سه‌شنبهگرامیداشت روز دانشجو
گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه پیام نور مرکز لامرد

به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو ، برنامه فرهنگی کوهنوردی و حضور در طبیعت در دانشگاه پیام نور لامرد برگزار گردید . به گزارش روابط عمومی پیام نور لامرد ، در آستانه روز دانشجو ، کارکنان و دانشجویان فعال فرهنگی و بسیجی در مراسم فرهنگی از پیش برنامه ریزی شده شرکت کردند . این برنامه فرهنگی متنوع با همت واحد فرهنگی ، انجمن علمی ورزش و بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور در دامن طبیعت و تپه های کوهستانی مشرف بر دانشگاه برگزار شد . در این مراسم  فرح انگیز، دکتر رضا نوبخت رییس دانشگاه  ، کارکنان و دانشجویان را همراهی نمودند و و در کنار دانشجویان ، کارکنان و اساتید  در برنامه های فرهنگی مرکز شرکت کردند . مسابقه دارت در کوهستان و انتخاب برندگان مسابقه ، کاشت نهال در محیط دانشگاه توسط دانشجویان بیاد بود دانشجویان شهید دانشگاه ، اهدا جوایز از طرف بسیج  دانشجویی به دانشجویان فعال فرهنگی و برندگان مسابقه دارت و نیز پذیرایی از شرکت کنندگان در مراسم به صرف صبحانه از جمله برنامه های اجرا شده این مراسم فرهنگی بود .