1402/10/12 سه‌شنبهگرامیداشت هفته پژوهش در دانشگاه پیام نور مرکز لامرد
گرامیداشت هفته پژوهش در دانشگاه پیام نور مرکز لامرد

همزمان با گرامیداشت هفته پژوهش  ، دومین جلسه از سلسله نشست های پژوهشی با حضور اساتید دانشگاهی ،  امام جمعه و نماینده ولی فقیه  در شهرستان  و نیز مسئولین اداری  و محلی لامرد درسالن اجتماعات اداری دانشگاه پیام نور لامرد برگزار گردید . به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز لامرد  ، در این نشست پژوهشی  که با پیشنهاد و پیگیری های دکتر رضا نوبخت رییس دانشگاه پیام نور با عنوان چالش های اجتماعی ، فرهنگی و محیطی در شهرستان در  این مرکز دانشگاهی  برگزار گردید ،روسای دانشگاههای شهرستان لامرد ، در خصوص  طرحهای پژوهشی ارائه شده و مطالبات جامعه دانشگاهی از مسولین طراز اول منطقه و مناطق اقتصادی دو شهرستان لامرد و مهر ، مطالب مبسوط و قابل توجهی  بیان داشتند . در این جلسه استاد اکبری مدرس مدعو دانشگاه پیام نور لامرد و روانشناس اورژانس اجتماعی بهزیستی در زمینه چالش بحث برانگیز خودکشی ، عوامل و اسباب گرایش افراد به سمت این معظل بزرگ اجتماعی بعنوان مسئله قابل توجه روز جامعه ، مباحثی علمی و تخصصی ارائه نمودند . همچنین در این جلسه پژوهشی در خصوص دیگر چالش های گریبانگیر منطقه ، همچون معظل طلاق ، آلودگیهای زیست محیطی ، مطالب مفید و عالمانه ای  توسط اساتید و اصحاب اندیشه مطرح و توصیح داده شد . در پایان مباحث مطرح شده در جلسه  ، حجه الاسلام و المسلمین شیخ محمد جواد آزاد امام جمعه شهرستان ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این برنامه فرهنگی و پژوهشی  ، با جمع بندی مباحث ارئه  شده ،  ابراز امیدواری نمودند که برگزاری این گونه جلسات تخصصی و عالمانه همچنان ادامه داشته باشد . با پیشنهاد امام جمعه ، اساتید صاحب نظر و مسولین دانشگاهی ، تشکیل کارگروه شورای راهبردی در خصوص پیگیری چالش های اجتماعی، فرهنگی و محیطی و ایجاد دبیر خانه این شورا به عنوان  مصوبه نهایی  این نشست دانشگاهی و اصحاب اندیشه به تصویب رسید .